Agape Ketering

SAZNAJTE VIšE

o Nama

Ketering Agape je tradicionalni ugostiteljski restoran osnovan 1990. godine u Obrenovcu. Od 2018. godine poslujemo na dve lokacije u Beogradu.

 

Za 20 godina postojanja Ketering Agape je postao sinonim za domaća Srpska tradicionalna jela izuzetnog kvaliteta i ukusa bez aditiva i veštačkih dodataka uz poštovanje najviših standarda bezbenosti i kvaliteta u proizvodnji hrane.
Zanat pravljenja hrane smo razvijali kroz vreme: ulagali smo u podizanje kvaliteta nabavke i proizvodnje, u tehnologiju najvišeg ranga , u širenje proizvodnih kapaciteta.

Naše glavne vrednosti

Profesionalan pristup poslu, namirnice najvišeg kvaliteta, lepeza obroka koje možete da birate uz uvažavanje Vaših predloga, školovani i iskusni kuvari sa pomoćnim radnicima, kao i ljubazni dostavljači hrane, garant su da ketering Agape može da ispoštuje sve Vaše zahteve.

Svesni svoje uloge i odgovornosti u lancu hrane, očekivanja kupaca i naše želje da budemo u društvu najboljih, kao i obaveze prema društvenoj zajednici, radi osiguranja bezbednosti proizvoda u našoj firmi uveden je i sprovodi se sistem higijene.

Agape-trpeza ljubavi

Trudimo se da opravdamo ime naše firme.
Ime ljubavi